Telefon: 62 62 32 13   |   E-mail: info@belkovsindramning.dk

Du kan få alt i rammer

​Belkovs Indramning v/ Per Belkov er specialister i rammer. Vi har rammer i alle afskygninger og rammer alt ind lige fra frimærker til brudekjoler. Vi er professionelle inden for branchen og sørger altid for en høj service med et godt resultat til følge. Vi holder til i Ringe, og du er mere end velkommen til at komme forbi butikken for at kigge nærmere på vores mange rammer.

Få den perfekte ramme

​Hos os har vi rammer til alt. Skulle der være brug for en særlig ramme, kan du få specialdesignet en ramme. Vi kan ændre rammen, så den passer til dine kriterier. Derfor kan du få den perfekte ramme til dit materiale. Hvis du er interesseret i en normal færdiglavet ramme, findes den også.

​Vores udvalgt er stort, og det hele kan ses i vores butik. Ønsker du en indramning, er det fordelagtigt, hvis du kommer i god tid. Der kan være op til en uges leveringstid, da vi ønsker at lave det perfekte resultat til dig.

Kom forbi butikken eller kontakt os i dag

Er du interesseret i at få en ramme efter professionelle standarder med et højt serviceniveau? Kom forbi butikken i Ringe eller kontakt os på 62 62 32 13 i dag. 

Vi har stor erfaring og rådgiver dig til det rette valg. Der findes ikke det, vi ikke kan ramme ind. 

Følg os

på Facebook​

Følg med i VORES HVERDAG OG SE HVAD DER RØR SIG HOS BELKOVS INDRAMNING

Ring os op​

​Og du vil blive kontaktet snarest

Om FIRMAET

Belkovs Indramning

CVR: 13266980

Adresse

Østergade 20

5750 Ringe

Åbningstider

​Mandag-onsdag 09:00-17:30

Torsdag-fredag: 09:00-18:00

Lørdag: 09:00-13:00