Telefon: 62 62 32 13   |   E-mail: info@belkovsindramning.dk

Fordelagtig service med et strejf af personlighed

Belkovs Indramning v/Per Belkov er en butik med mange kvaliteter. Vi er specialister i indramning i alt lige fra frimærker til brudekjoler. Men vi gør os også i vinduer, hvor vi laver alle former for udskiftning af ruder. Vi er eksperter i glasslibninger, som bliver udført fra vores egen slibemaskine. Det giver en hurtig leveringstid. I butikken på Østergade 20 i Ringe bliver du mødt af et smilende personale med et højt serviceniveau.

​Indramninger i stor stil

​Vi tilbyder indramninger af alt fra A-Z. Vores rammer samles på vores eget værksted, og vi har altid ca. 100 forskellige rammeprøver liggende klar. Vi er eksperter i at finde den, der passer dig allerbedst. Hvad end du skal have indramme et betydningsfuldt frimærke, en plakat eller din brudekjole, står vi klar med ekspertise, hvor vi finder den rigtige løsning til dig.

​​Udskiftning af ruder og glasslibninger

​Skulle uheldet være ude og din rude går i stykker, skal du ej frygte. Vi står klar med udskiftning af din rude, hvor vi kan sætte en effektiv rude i for dig. 

Vi har både energibesparende ruder, termoruder, lydruder og sikkerhedsruder. Vores udskiftning er altid hurtig og af høj kvalitet. 

Skulle du have andet glas i hjemmet, kan vi tilbyde en slibning direkte fra vores egen maskine. Vi sliber alle former for glas og spejle, ligesom vi har et stor udvalg af hyldebærere og ophæng. Kom forbi butikken i Ringe eller kontakt os i dag på 62 62 32 13.

Følg os på Facebook​

Følg med i VORES HVERDAG OG SE HVAD DER RØR SIG HOS BELKOVS INDRAMNING

Ring os op​

​Og du vil blive kontaktet snarest

Om FIRMAET

Belkovs Indramning

CVR: 13266980

Adresse

Østergade 20

5750 Ringe

Åbningstider

​Mandag-onsdag 09:00-17:30

Torsdag-fredag: 09:00-18:00

Lørdag: 09:00-13:00