Telefon: 62 62 32 13   |   E-mail: info@belkovsindramning.dk

Få et seværdigt spejl hos os

Belkovs Indramning v/ Per Belkov laver alle former for glasslibninger. Ønsker du derfor et spejl efter dine behov eller reparation af skår, kan du med fordel kontakte os. Vi yder en høj service og leverer altid et godt resultat. Kom forbi vores butik i Ringe eller kontakt os på telefon 62 62 32 13 i dag.

Få designet dit spejl

Har du skråvægge i hjemmet og ønsker et spejl, der skal rettes til? Vi kan komme ud og måle dit spejl op og tilpasse det efter den rigtige størrelse. På den måde får du et spejl, der passer perfekt ind i din arkitektur. 

​Hvis du kommer forbi butikken, kan vi også slibe glasset der. Vi bruger vores egen maskine, som giver en hurtig og sikker levering.

Få en god reparation

​Har du et spejl med skår, kan vi gøre spejlet så godt som nyt med en glasslibning. Vi sliber spejlet ned, så det ser så godt som nyt ud igen. Derfor kan vi spare dig for at købe et nyt spejl til dit hjem. Vi behandler både almindelige spejle og vådrumsspejle. Tøv derfor ikke med at komme forbi butikken allerede i dag. Vi byder dig velkommen med åbne arme.

Følg os

på Facebook​

Følg med i VORES HVERDAG OG SE HVAD DER RØR SIG HOS BELKOVS INDRAMNING

Ring os op​

​Og du vil blive kontaktet snarest

Om FIRMAET

Belkovs Indramning

CVR: 13266980

Adresse

Østergade 20

5750 Ringe

Åbningstider

​Mandag-onsdag 09:00-17:30

Torsdag-fredag: 09:00-18:00

Lørdag: 09:00-13:00